تا روز برگزاری همایش : پایان یافت

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

راهنمای تهیه فیلم ارایه مجازی از کلیه شرکت کنندگان محترم در همایش

1 اسفند 1401

به اطلاع تمامی نویسندگان محترم که مقالات آنها پذیرفته شده است می رساند فایل ارایه مجازی خود را توسط نرم افزار پاورپوینت و فرمت کنفرانس بصورت فیلم ضبط کرده و حداکثر تا تاریخ 2 اسفند 1401 به ایمیل کنفرانس (aseis.velayat.ac.ir) یا با نرم افزار ایتا یا روبیکا به شماره 09188424882 ارسال نمایند.

نویسندگان محترمی که مقاله آنها برای ارائه  پذیرفته شده است، می‌بایستی فایل ارائه ضبط شده غیربرخط خود را در نرم افزار پاورپوینت  به همراه صداگذاری تهیه نمایند.

نحوه ضبط همزمان صدا با نمایش اسلاید در نرم‌افزار در ویدئویی که از لینک زیر قابل دسترسی می‌باشد، توضیح داده شده است:

نحوه ضبط صدا برای فایل ارائه غیربرخط در نرم‌افزار پاورپوینت

فایل ارائه ضبط شده برای ارائه غیر برخط بایستی در تطابق کامل با قواعد ذیل تهیه گردد:

1-  کل زمان فایل ضبط شده از 10 دقیقه بیشتر نباشد.

2-  حجم فایل ضبط شده بیش از 15 مگابایت نباشد.

3-  در اولین اسلاید یا همان اسلاید عنوان، نام تمامی نویسندگان به همراه آدرس ایمیل آنها بایستی درج گردد.

4-  بایستی فایل ارائه که بر اساس ضوابط فوق تهیه شده است تا مورخ 2 اسفند 1401 به آدرس ایمیل aseis@velayat.ac.ir ارسال گردد. در بخش ایمیل ارسالی، حتماً بایستی کد مقاله پذیرفته شده برای ارائه غیربرخط درج گردد.

5-  فایل ارائه نیز بایستی با نام کد مقاله مورد ارائه ذخیره گردد.

الگوی تهیه فایل ارایه

مطالب مرتبط

لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

تلفن ثابت

نمابر

ایمیل

aseis@velayat.ac.ir