ارسال فایل ارائه ی مقالات

27 بهمن 1402

نویسندگان محترم باید با توجه به نوع پذیرش مقالات خود در قالب ارائه به صورت سخنرانی یا پوستر، مقالات خود را با توجه به قالب های معرفی شده مطابق لینک های زیر به ایمیل دبیرخانه ارسال نمایند.

آخرین مهلت ارسال فایل ارائه ی مقالات تا پایان روز شنبه مورخ 28 بهمن ماه می باشد.

توجه داشته باشید تمامی نویسندگان چه در حالت حضوری و چه در حالت برخط و انلاین باید فایل ارائه ی مقالات را ارسال کرده و هزینه ثبت نام را واریز نمایند.

قالب ارائه ی مقالات به صورت سخنرانی:

الگوی تهیه فیلم ضبط شده از ارایه مقاله.pptx (1/36 mb)

قالب ارائه مقالات به صورت پوستر:

پوستر-پرینتی.ppt (247/00 kb)