تا روز برگزاری همایش :

دومین همایش ادبیات معاصر فارسی و نهمین همایش نقد و نظریة ادبی

19 شهریور 1403

ادبیات فارسی معاصر یکی از شاخه‌های ادبیات غنی و پربار ایرانی و زبان فارسی است که اگرچه ریشه در ادبیات کهن فارسی دارد، اما در عین حال می‌تواند به عنوان شاخه‌ای نسبتا مستقل نیز مورد بررسی قرار گیرد. اهمیت ادبیات فارسی معاصر در ایران امروز به ویژه از آن جهت است که به سبب گسسته شدن پیوندهای سنت‌های دیرین ایرانی با جامعة امروز، نسل جوان کمتر می‌تواند از گنجینة مواریث کهن خود که بخشی از آن در سینة ادبیات به ودیعه نهاده شده است بهره ببرد. پژوهش در ادبیات معاصر از آنجا که می‌تواند زمینه‌هایی برای پیوند فرهنگ مدرن ایرانی با سنت‌های کهن بیابد و نیز از آنجا که زمینه‌های پیوند فرهنگ ایرانی و غربی در آن نهفته است، می تواند در مطالعة فرهنگ و جامعة امروز ایران نقش مهمی داشته باشد.

مطالب مرتبط

لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

تلفن ثابت

نمابر